OVER MALIN

MaLin Design is sterk in grafisch ontwerp en webdesign. Wij geven producten, merken en bedrijven een unieke uitstraling aan de hand van een uitgekiende grafische vormgeving.

U kan rekenen op een zeer persoonlijke en open aanpak op maat van uw wensen en behoeften. U hebt als klant steeds rechtstreeks contact met ons team.

ONZE DIENSTEN

Ons uitgangspunt is altijd het merk: vanuit een sterke identiteit ontwerpen we creatieve huisstijlen en communicatiemiddelen.

ONLINE

Online kan een merk, bedrijf, organisatie of product heel direct contact leggen met de klant. Onze expertise is het vertalen van uw merkidentiteit naar een bijzondere user experience. Hierbij streven we naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud.

LOGO & HUISSTIJL

Een sterke merkidentiteit staat aan de basis van uw visuele communicatie. We gaan samen met u op zoek naar een identiteit op maat. Dankzij uw huisstijl kan uw organisatie zich ontwikkelen tot een herkenbaar merk met een eigen uitstraling. Een merk dat het juiste verhaal vertelt.

DRUKWERK

Stijlvol en professioneel drukwerk geeft een organisatie een extra impuls. De geloofwaardigheid naar uw doelgroep wordt vergroot. We hechten enorm veel belang aan drukwerk van een hoogstaande kwaliteit. We denken graag mee over papierkeuzes, drukgangen, kapvormen etc…